ClickCease deWiz golf och RUFF inleder samarbete – deWiz Golf Skip to content

deWiz golf och RUFF inleder samarbete

Golftechbolaget deWiz Golf inleder samarbete med Sveriges snabbast växande indoor golf kedja.

 

19 november 2021 - (Malmö, Sverige): Med avspark den 23e november på RUFF Gävle och 24e november på RUFF Infra i Stockholm så kommer besökare och kunder erbjudas att testa deWiz på utvalda golf lounge anläggningar

"Vi är väldigt glada över att inleda detta samarbete med RUFF, säger deWiz Golf VD Laszlo Varga. Den är också väldigt naturlig då vi båda använder den senaste teknologin för att öka spelglädjen för golfare, och vi möjliggör för spelare att träna och förbättra sitt spel året vilket inte riktigt har varit möjligt på våra breddgrader historiskt. Utöver att kunna njuta av spelet i en miljö där golfen är i centrum, så har man nu möjligheten att kombinera avancerad teknologi som tidigare bara var tillgänglig för elitspelare för att utveckla sitt spel."

Varje lansering av deWiz vid en ny RUFF anläggning sker med en deWiz Demo Day som är öppen för allmänheten där deWiz egna experter ger en introduktion till produkten, och besökare får möjligheten att prova produkten i RUFFs golfsimulatorer.

Antalet RUFF anläggningar som tillhandahåller demoexemplar av deWiz kommer att utökas kontinuerligt under vintern. Besök www.dewizgolf.com/pages/try-a-dewiz för att se vilka anläggningar som erbjuder demoexemplar av deWiz.